Uvjeti izlaganja na FISTT ART Festivalu

Poštovani!

Organizator FISTT ART FEST-a Vas s veseljem poziva da predstavite svoje radove na našoj priredbi,
koja će se održati 10. i 11. travnja 2009 u dvorani i na terasi Kluba SC na 1. katu (iznad menze) Studentskog Centra, Savska 25, Zagreb.

Molimo Vas da uzmete u obzir slijedeće činjenice i uvjete sudjelovanja:

1. Dvorana u kojoj se održava priredba je prostrana ali izlagača se prijavilo mnogo, pa Vas molimo da se predstavite IZBOROM svojih radova.

2. Dvorana nije profesionalno opremljena za izlaganje, i zato od Vas očekujemo da osmislite neinvazivne načine izlaganja umjetnina i ponesete opremu za taj pothvat.
( stalci, police, letvice, vješalice, konopčići, škare, ljepljive trake, kukice, flaks……i sve ostalo što zamislite a da ne oštećuje sam prostor)

3. Svaki izlagač će na raspolaganju imati stolicu, 1 neveliki stol, prostor ispred i iza njega te zid iza sebe i dio stropa iznad, ukupno ne više od 4 – 5 m2.
Na strop i uz zid moguće je objesiti izloške do par kilograma težine.

4. Organizator nažalost ne može osigurati tisak digitalnih fotografija, uvećavanje fotografija, uramljivanje ili transport umjetnina
kao ni snositi putne troškove izlagača i izvođača jer se cijela priredba organizira vlastitim sredstvima udruge.

Iz istog razloga morali smo odrediti kotizaciju za sudjelovanje od 35 kn po danu, za što se nadamo da nije pretjerano i molimo Vas za razumijevanje.

5. Izlagači koji ne žele ili ne mogu fizički izložiti svoje radove obavezni su pripremiti PC-kompatibilan slide show (video prezentaciju) svojih radova (ovo se ponajviše odnosi na digtalnu fotografiju i slikarske radove) i dostaviti ga organizatorima najkasnije do 3.4.2009. Video prezentacija treba sadržavati logotip, ime ili kontakt autora vidljiv u svakom trenutku,
tj. svaka fotografija ili video zapis treba imati kontakt-natpis po kojem ga potencijalni kupac može zapamtiti i onda tražiti od Vas ili organizatora.

Organizator će se pobrinuti za svu opremu potrebnu za prikazivanje Vaših digitalnih radova.

Preporučamo Vam da izradite posjetnice ili reklamne letke za svoje umjetnine radi bolje prezentacije i šireg utjecaja na publiku.

Trenutno nastojimo naći sponzore za osvježenje sudionika priredbe (piće i jelo), i otvoreni smo na prijedloge ili pomoć pri tom nezahvalnom poslu:)
Slobodno nam se obratite i za sve druge sugestije ili moguća pitanja.

Do skorog viđenja, lijepo Vas pozdravljamo i zahvaljujemo na pažnji!

Oglasi

One thought on “Uvjeti izlaganja na FISTT ART Festivalu

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s