Proljetni festival neafirmiranih umjetnika

Udruga FISTT sa veseljem vas poziva da nam se pridružite i već sad si osigurate svoj vlastiti kreativni kutak i pokažete svoje radove i umijeće na prvom, proljetnom festivalu/sajmu neafirmiranih umjetnika.

FISTT Art“ održati će se 10. i 11.4. na katu Studentskog centra Zagreb, točnije u Klubu SC i na terasi kluba, a organizator je FISTT, udruga za promicanje audio vizualne kulture.

Sajam je zamišljen kao dvodnevni događaj koji za svoj krajnji cilj ima predstaviti mlade i neafirmirane umjetnike iz svih područja umjetnosti široj publici. Osim cjelodnevnog sajamskog ludila koje će trajati od jutra sve do kasnih večernjih sati, svi zaintersirani moći će sudjelovati na raznim kreativnim radionicama, a za atmosferu će se pobrinuti i mnogobrojni dj-i i gosti, i naravno – VI sami, svojim idejama, dobrim raspoloženjem i željom za zabavom i stjecanjem novih vještina ! O detaljnijem programu bit ćete svakako još obaviješteni.


Sve što trebate učiniti jest poslati na e-mail adresu fistt.hr@gmail.com kratku kratku biografiju i po mogućnosti par slika radova koje bi izložili, a mi ćemo vam se javiti u što kraćem roku kako bi se dogovorili oko detalja. Prijave se zaprimaju do 15.3.2009., ali ukoliko se kvota ispuni do tad, nažalost nećemo moći primati daljnje prijave zbog popunjenosti „kapaciteta“, koju svakako očekujemo:)

</pis

Oglasi

One thought on “Proljetni festival neafirmiranih umjetnika

  1. Ja bi se rado prijavila no nisam mlada . Imam 44 godine. Neafirmirana jesam!? Draga Rea mi je predložila da se prijavim na mom blogu. Nadam se da godine neće biti prepreka!?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s