18.09. @Legacy club, ZAGREB – URBAN TURBAN – caribbean flava

URBAN TURBAN – caribbean flava vol.1

18.09.od 21h @ Legacy club, Mesnička 36, Zagreb

Nakon ljetne pauze koju ipak nismo proveli u hladu u dokonom izležavanju (koliko god smo o tome na trenutke maštali) ekipa Urban Jungle partya poziva sve vas koji ste plesali s nama na prvom U.J. partyu početkom ljeta, ali i sve vas koji ste to propustili, da u subotu 18.09. zaplovite karipskim muzičkim arhipelagom sa našom posadom u sljedećem sastavu:

King Shango soundsystem & RasEast selectah

(dancehall soca mashup)
&

Mc’s – Stinky Ranks (Zg),

Nina Davis (Ri)
Rođena 1988. u Rijeci, Nina je vjerojatno počela pjevati prije nego je progovorila. Tada su ljudi to počeli primjećivati te se dogodio prvi vrtićki debu u kojemu je pobijedila i otada se aktivno bavi pjevanjem:) Nastupala je na mnogim natjecanjima u osnovnoj i srednjoj školi na kojima je uvijek bila glavni vokal. Pjevala je s Putokazima jedno 4 godine, te tada shvatila da joj više leži soul, funk, dancehall i reggae stil pjevanja te je napustila grupu. Od tog vremena do danas, naučila je mnogo, pjevala mnogo i nastupala mnogo. Odlučila je početi snimati svoje stvari nakon što je snimila duete s frendovima reperima kojima su uvijek trebali refreni i backovi. Tako je počela sa r&b stilom i hip hopom no ubrzo je shvatila da odlično zvuči na reggae i dancehall podloge. Odradila show s Kingstonom prije godinu dana, tako je sve počelo. Snimala i nastupala s King Shango Soundom, nastupa s Lar Plur Larom kad god dobije priliku, snimila suradnje s Dennom Carvagliom, Jasonom i mladom MC Killah, a za beatove su zasad odgovorni Liquidator, Pushkone i naravno, dragi jamajkanski producenti koji su uvijek spremni na download suradnju:) Upravo to i voli u reggae kulturi, mogućnost prepjeva riddima te želju da ga učini boljim. To joj nerijetko i pođe za rukom. Ostanite zainteresirani za ovu mladu talentiranu damu, jer je ovo tek početak putovanja kojeg možete biti dio.

Nina was born in 1988. Since 1990., she sang like a likkle bird. Then some people found out about that. So she did some kid shows back in the day. And then other people started to ask questions like ‘Who’s that girl la la la la’. Did a lot of contests with her choirs back in elementary school and highschool. Sang with ‘Putokazi’ for about 4 years when she first realized that the only music she could ever rock is soul, funk, dancehall and reggae. Oh yea, she can rock a lot of different styles. So, she started recording choruses with her friends as a favor to them back in 2004. From that time till now, learned a lot, sang a lot, rocked the place out a lot. R&B and soul were her premium style, but recently she found out that she can do reggae and dancehall, too. So she did a show with Kingston some time ago, and it was pretty awesome!

http://www.facebook.com/pages/Nina-Davis/121281547915861?ref=ts

&
Big Oz (Zg)

Mc Big Oz is a young upcoming reggae n dancehall artist from Zagreb, Croatia. He is a member of King Shango soundsystem n’ E- llegal productions crew! More bio soon! Blessed!
TROUBLEZEEN!

http://www.facebook.com/pages/Pula-Croatia/BooM-Gyalzdancehall-3/128848553815427?v=info#!/group.php?gid=118564561526979&ref=ts

+ special guest pon di mic
Gera (Zg)

&
very very special guests

+ BOOM GYALZ dancers (Pu)

upad: 25 kn

be there 😉

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s