Veseli djedice i F.A.F. pripremaju saonice!

 

Upad na ovogodišnji F.A.F.-ov  BOŽIĆNI HANDMADE SAJAM I RADIONICE?

I dalje potpuno besplatni, no ako imaš neku igračku, slikovnicu ili poklon za koje misliš da bi mogli nekom djetetu uljepšati Božić – slobodno ponesi sa sobom na fest i podrži veliku božićnu akciju!

Dragi prijatelji, posjetitelji, hendmejderi i kreativci! 🙂

Još od prvog zajedničkog druženja na prvom F.AF.-u planiramo napraviti neku akciju u sklopu festivala ( pokloni knjigu, pokloni igračku, sam napravi poklon i pokloni ga drugome.. ) i sve darove prikupljene tom akcijom pokloniti onda onima kojima je to najpotrebnije.

S obzirom da na organizaciji cijelog festivala radi svega par volontera,  dosad nažalost jednostavno nismo stizali razraditi i realizirati tu ideju. No kad smo ove godine pripremajući fest počeli ponovno brejnstormati na tu temu.. stigao nam je newsletter sa pričom o veselim djedicama i sinula nam je ideja! 🙂

I ovaj Badnjak mnogima već dobro poznati Veseli djedovi božićnjaci kreću u božićnu priču u kojoj  i ove godine apeliraju na pomoć svih ljudi dobre volje kako bi razveselili još više djece. Za one vas koji za akciju i djedice još niste čuli, ili želite saznati više,  ostale info. o projektu i akciji ove vesele ekipe pronaći ćete na njihovim stranicama.

Entuzijazam dobrih djedica ponukao je i nas da im se javimo i vrlo brzo dogovorena je suradnja; i FISTT će se priključiti akciji kako bi zajedno skupiti još veći broj poklona za mališane. Ukoliko i Vi želite biti dio Božićne priče i želite razveseliti tu djecu kojoj je potrebno pažnje i ljubavi,  možete donirati poklon (čokolada, igračka, slikovnica, knjiga ili nešto od svakodnevnih potrepština), a  mi ćemo Vas čekati u šarenom i veselom ambijentu zagrebačkog SC-a 🙂 Unaprijed se zahvaljujemo svim ljudima dobre volje i prijateljima koji već jesu ili će tek podržati ovu akciju. Od srca vam HVALA i od djedova i od nas.

Vaš FISTT

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s