FISTT SOUND AND VISION / Udruga FISTT i King Shango sound na 7.Velesajmu kulture!

 

Posjetite nas na 7. Velesajamu kulture u zagrebačkom SC-u!

23.1. NEDJELJA  @ Klub SC (~ Radio SC, kat SC-a)

od 17 -03 h

FISTT SOUND AND VISION /

Program pod nazivom “Sound and vision”  orijentiran je u prvom redu na promociju karipske kulture i umjetnosti, ali i na prezentaciju naših talentiranih  audio vizualnih umjetnika.

Nakon uspješno održanog 4. izdanja FISTT ART FESTa – Festivala kreativnosti i D.I.Y. kulture u prosincu prošle godine,  ponovno smo smo s vama i to na istoj lokaciji gdje je priča sa F.A.F.-om i započela – u SC-u, Savska 25.

Sljedeće nedjelje baš tamo,  u sklopu bogatog programa 7. Velesajma kulture očekuje vas mix karipske muzike i domaće likovne i OBlikovne umjetnosti;

DJ  i live nastupi,

prodajna izložbu umjetničkih radova domaćih mladih kreativnih snaga

informiranje o  srodnim temama (tehnika dj mix-a karipske glazbe, tonski rad na mikesti i razglasu, soundsystem kultura,   nayabinghi, do it yourself itd.),

i OPEN MIC casting, svima otvoreni poziv za MC-je (vokaliste) s ciljem selekcije novih talenata.

 

Na glazbeno krstarenje Karibima povesti će vas King Shango soundsystem i njihovi gosti uz bogatu roots, dub, dancehall, ethno world i chill selekciju koja će vas tjerati na ples tokom cijelog programa koji počinje već u 17h, a osim veselih i toplih reggae melodija, posjetiteljima će se svojim radovima predstaviti i neki od dosadašnjih handmade izlagača i umjetnika koji su izlagali na prijašnjim izdanjima Festivala kreativnosti i do it yourself kulture – FISTT ART FEST-u.

Svi ste pozvani pridružiti nam se i pokazati što sve možete i znate, i na podiju i na stage-u na još jednom FISTT SOUND AND VISION-u!

Slobodno donesite i svoje instrumente  i pridružite se svirci, a ukoliko ste zainteresirani i za predstavljanje svog rada (plesne grupe, bubnjari, didg zaljubljenici, žongleri, performeri itd.) slobodno nam se javite sa svojim prijedlozima na fistt.hr@gmail.com i dogovoriti ćemo se kako vas uklopiti u program!

Do skorog druženja, voli vas Vaš FISTT!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s