Mash up di Dancehall!!! * Masters – subota/saturday,1.10. start 22h

Time
Saturday, October 1 at 10:00pm – October 2 at 5:00am

Location
Masters

Ravnice bb (kod tvornice Kraš)
Zagreb, Croatia

 FB:  http://www.facebook.com/event.php?eid=237540456294047&view=wall
info:
klub Masters, Zagreb, Ravnice (kod tvornice Kraš)
subota/saturday, 1.10.
start 22h
entry: 10 kn
Ljeto je iza nas, koliko god nam to bilo teško pojmiti.. ali ipak postoje stvari kojima se radujemo – jedna od njih je definitivno i otvorenje plesne sezone u Zagrebu, u nezamjenjivom Mastersu u kojem se većina nas već osjeća kao kod kuće – a uvijek smo otvoreni i za nove članove familije :)”Mash up di dancehall” tek je uvertira u bogatu party kolekciju jesen/zima 2011-2012 koju i ove godine priprema King Shango familija i prijatelji, a u kojoj nas čeka puno novih gostovanja, ali i druženja sa soundovima uz čiju smo selekciju već imali prilike plesati.
Ovu subotu – osim vas –
inna di dance su i..

 

DJ VERSO (SlovenJah)

mladi DJ koji dolazi iz Slovenije, na regionalnoj sceni je prisutan već 4 godine. Vrti sve od roots-a, dancehall-a, soce i hip hop-a. Do sada je nastupao na Soča Riversplashu, u Ljubljani, Kopru, Celju, Ptuju, Medulinu. Stage je dijelio sa Freedom Fighters soundom, Dubsystem soundom, Bad gal forward, Exotic times crew-om, Mc Big Oz i mnogim drugim soundsystemima i selektorima…

Versa smo već jednom imali priliku slušati u zagrebačkom Mastersu (na Outernational Roots & Dancehall Bashmentu #2 ), oni koji su tada bili sigurno neće propustiti ni ovaj party, a oni koji nisu – ne bi trebali ponoviti istu grešku i drugi put 🙂

Soundcloud link: http://soundcloud.com/djverso

 

Ras East (Zagreb)

Ras East aka. DJ Cool Name je član Lar Plur Lar Sounda, te s njima svira nešto više od 4 godine. Surađivao je s Chip Fu-om i DJ J. Prince-om, Filipom Motovunskim, DJ Highgrade-om, Jahkozzom, DJ P-Thingom, Kingston Soundom, King Shango Soundom, Brain Holidaysima, Dyalli udrugom i mnogim drugim eminentnim sudionicima reggae i dancehall scene. Ujedno je i jedini iz LPL sounda koji prati JA scenu. Njegov stil se najbolje može definirati stricly dancehall selekcijom, s ponekim izletima u new roots i roots reggae. Od Cool Namea možete očekivati naj fresh selekciju od old school dancehall tunesa pa sve do onih koji su izašli na dan partija na kojem on pušta. Zajedno s Rootical ElFom, tri godine je vodio i uređivao reggae emisiju na radiu SC zvanu Waddada Station.

 

KING SHANGO SOUNDSYSTEM & Mc Big Oz
(Pula-Zagreb, Hrvatska)

Produkcijski tim i DJ kolektiv osnovan 2004 na relaciji Zagreb – Pula, aktivni na domaćoj i regionalnoj sceni kao organizatori i/ili izvođači na preko 150 klupskih ili open air događanja i festivala (Seasplash, Soča Reggae Riversplash, Outlook, Future Nature, UWOG, Fistt Art Fest, Ideš Fest, Una Reggae Fest, Kreativni Nered, Media Mediterranea, Art & Music Festival…)

U 2010. godini KSS izdaju preko 15 nezavisnih singlova domaće reggae produkcije i remiksa, dok im početak 2011. donosi suradnju s londonskom pjevačicom Ms. Tenza, na ritmovima vlastite produkcije.

Glazbeni profil čini pretežno ROOTS i DANCEHALL REGGAE mix, SOCA (Soul Of Calypso), AFRO (zouk, decale, soukouss, kuduro), DUB, HIP-HOP i mashup remixi.

Ovom prilikom za selekciju će se pobrinuti zagrebački dio ekipe, ujedno i domachini ove zabave – Theo i Tas.

SOUNDCLOUD – www.soundcloud.com/king_shango_sound
YOUTUBE – www.youtube.com/user/theokingshango
MYSPACE – www.myspace.com/king_shango_soundsystem

 

with special guest VJ -ING session inna di dance – Miss X (Italy)

 

P.S. Ovaj vikend očekujemo pravi dancehall boom – naime, “Mash up di dancehall” tek je šećer na kraju, jer ovog će vikenda Zagreb ugostiti i plesne radionice – HIP HOP by BUST(PARIS) & DANCEHALL by BUST(PARIS) & MEKHILLA(ZAGREB).. prava prilika za osvježenje plesnog repertoara prije nove klupske sezone i odlično druženje u veselom društvu!

VIDIMO SE, I NE ZABORAVITE –

EVERYBODY’S WELCOME INNA DI DANCE! 😀
100% positive
MASH UP DI DANCEHALL
Dansall Masters crew 🙂

hvala / thnx fi di support:

Grad Zagreb – ured za obrazovanje, kulturu i sport,
Reggae.hr – www.reggae.hr,
Udruga za promicanje audio vizualne kulture – FISTT – www.fistt.hr,
DYALLI ‐ udruga za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture u RH,
www.beat.hr

…and many more!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s