Boodlaj i ti! Uskoro launch novog tjednog online magazina – Boodla-zinea, vodiča kroz uzbudljiva i kreativna događanja i mjesta u gradu Zagrebu!

Dragi promoteri, umjetnici, novinari, Zagreboljupci,

Jako smo sretni jer vam napokon možemo predstaviti novi tjedni online magazin Boodla-zine, vodič kroz uzbudljiva i kreativna događanja i mjesta u gradu Zagrebu. Izložbe, predstave, partije, buvljake, revije, radionice, i sve ostalo što je vrijedno vašeg i našeg vremena okupit ćemo na dvije platforme – online na web stranici boodla.com kao i u tjednom newsletteru.

Ideja o Boodli je rođena jer autori “uradi sam” kulturnih projekata nisu dovoljno zastupljeni u medijima, a čitav niz kreativnih i zanimljivih događanja prolazi neopaženo (previše puta smo si rekli “Zašto ja za ovo saznajem dva dana nakon?”). Osim što želimo stvoriti platformu za međusobnu inspiraciju, namjera nam je podržati sve one koji sudjeluju u stvaranju zanimljivijeg Zagreba, i stoga Boodla ostaje neprofitan projekt koji će svoje eventualne prihode proslijeđivati u projekte koji nas vesele.

U attachmentu se nalazi više informacija o Boodli za one koji nam mogu posvetiti malo više vremena, kao i primjer izgleda newslettera (koji će naravno sadržavati više od dva mjesta/eventa), a na koji će se svi moći prijaviti na našoj web stranici.

Molimo vas da informacije o zanimljivim događanjima i mjestima, kao i pitanja i prijedloge šaljete na info@boodla.com kako bi odmah mogli početi zajedno stvarati ljepši Zagreb, a ovaj mail proslijedite svima onima za koje mislite da bi nam se željeli pridružiti u tom naumu.

Boodla.com službeno otvara svoja online vrata 11.11.2011, a launch ćemo proslaviti uz naše prijatelje Radio808 i OFF TV 19.11.2011. na #Trinity Jabbatonu u KSET-u. Nadamo se da ćete nam se pridružiti…Puno pozdrava iz Boodla HQ-a!
Iva i Markowww.boodla.com
www.facebook.com/boodla

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s