Gotove prijave za 5.F.A.F-ov božićni handmade sajam u SC-u!

Pažnja pažnja! Svim putnicima F.A.F.expressa! 😉

Nakon ukupno 650 (šestopedeset!) vaših mailova –  brojkom i slovom  – i prepunih ruku posla za naše neumorne tipkače (točnije tipkačicu :)), s ponosom i dozom tuge obaviještavamo vas i ovim putem kako su sva mjesta za handmade sajam 17.i 18.12. u SC-u popunjena!

Svi koji se prijave od sad nadalje biti će dodani na “listu čekanja”, a ukoliko se koje mjesto “oslobodi” ili uspjemo dogovoriti još koju grijanu dvoranu u sklopu SCovih prostora, javimo vam se u najkraćem mogućem roku i dogovorimo oko detalja.

Stoga vas molimo da više NE uplaćujete samoinicijativno i bez prethodnog dogovora članarine i/ili kotizacije, prijave su službeno gotove i za sve uplate izvršene bez dogovora ne odgovaramo, niti refundiramo uplaćeni novac. 

Svi kojima je mjesto već rezervirano i s kojima smo već kontaktirali, a nisu poslali prijavnicu ili uplatili/obnovili članarinu, već su trebali završiti proces učlanjenja i prijave i to najkasnije do ovog petka (taj rok istekao je danas..), te poslati ispunjene pristupnice na fistt.hr@gmail.com, no taj rok se pomiće na ponedjeljak 28.12. Vjerujemo kako nisu svi u podjednakoj mogućnosti pratiti nas online i reagirati na vrijeme, no zbog velikog interesa i zaista dovoljno vremena danog na raspolaganje, nismo u mogućnosti više prolongirati završetak i finaliziranje “izlagačke liste” 🙂

U ponedjeljak ujutro sastaviti ćemo konačni popis izlagača, koji će skupa sa linkovima svakog pojedinog “hendmejdera” biti dostupan na našem webu, pa vas ljubazno molimo da se ukrcate na ovaj vlak ako želite putovati s nama,  inače ćemo vaše mjesto morati prepustiti nekom drugom. Hvala i vidimo se uskoro! 🙂 FISTT

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s