Fashion buvljak – rasprodaja/razmjena korištene odjeće i modnih dodataka

Description
  • Kad/When

    Nedjelja/Sunday, Veljača/February 19, 2012
  • Vrijeme/Time

11:00 – 19:00h

  • lokacija/loation

studio Čarobni vrt, Mesnička 5/dvorišna zgrada

Fashion buvljak je rasprodaja (ili zamjena) rabljene odjeće, obuće i modnih dodataka. Rasprodaja će se održati u nedjelju 19. veljače 2012. godine, od 11 do 19 sati u velikoj dvorani plesnog studija Čarobni vrt, Mesnička 5/dvorište.

Vjerujemo da ova vrsta akcije dolazi u pravo vrijeme, kako bi Vam pomogla da za malo novca obnovite svoju garderobu. S obzirom na niz kriznih mjera koje su u zadnje vrijeme pogodile sve skupine društva, nadamo se da ćete na Fashion buvljaku naći uščuvanu i kvalitetnu odjeću, dodatke i obuću po povoljnim cijenama, baš kao i poneki dizajnerski komad.

Sva roba ponuđena na Fashion buvljaku podliježe limitiranju cijena (kontaktirajte buvljak@carobnivrt.hr za tablicu sa cijenama). Kupci mogu kupiti odjeću, obuću i dodatke po VRLO POVOLJNIM cijenama, a prodavatelji mogu raščistiti svoje ormare i pri tome nešto zaraditi. Vjerujemo da ćete razumjeti razloge za limitiranje cijena i podržati nas u nastojanju da ova rasprodaja, prije svega, bude mjesto na kojemu pomažemo jedni drugima.

*** Želite li rezervirati svoje mjesto kao prodavatelj na ovom Fashion buvljaku, molimo prijavite se na buvljak@carobnivrt.hr i dobit ćete kratke upute o sudjelovanju. Broj prodavatelja je ograničen. Naknada za prodavatelja iznosi simboličnih 20 kuna i njome se podmiruju troškovi prostora. ***

Kupce i šetače pozivamo u što većem broju jer smo sigurni da ćete se za sitne novce moći obući od glave do pete sa dobro uščuvanim komadima robe. Bit će nešto i za ljubiteljice vintage robe, kao i za one koje vole luksuzne brendove! Nije zanemarivo niti to da najsretnije kupce nagrađujemo s mjesec dana tečaja orijentalnog plesa u studiju Čarobni vrt. Ako vas moda ne zanima, navratite pogledati koji plesni nastup ili popiti čaj.

Za sva dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju putem maila buvljak@carobnivrt.hr ili na telefon 091 2530 764.

Proširite vijest i pozovite prijatelje!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s