Najavljen Uskršnji sajam u Green Gold centru od 04.04. do 07.04.2012

Green Gold centar ove godine po prvi puta organizira USKRŠNJI SAJAM koji će se održati od 04. travnja do 07. travnja 2012. godine u Green Gold centru, Radnička cesta 52 , na +1 etaži sajamskog prostora Natura.

Natura je iznimno atraktivan prostor novog poslovno – trgovačkog centra Green Gold u Zagrebu, središtu poslovnih zbivanja hrvatske metropole na odličnoj lokaciji.

PRVI USKRŠNJI SAJAM u Green Gold centru cjelodnevni je događaj koji će trajati četiri dana (od srijede do subote) te planira okupiti stotinjak izlagača s područja rukotvorina, obrtnika, umjetnika, hobista, gastronomske ponude ruralnih područja, osobito onih autohtonih i izvornih, starih obrta i zanata.

Ova uskršnja manifestacija kao cilj ima spojiti tradiciju i baštinu naše zemlje s modernim proizvodima unikatnih rukotvoraca i hobista s tematikom Uskrsa te napraviti jedan lijepi uvod u proljeće koje nam dolazi.
U četiri sajamska dana priredili smo bogat program našim posjetiteljima i izlagačima. Svakodnevne kreativne radionice za djecu i odrasle, modna revija, izložba umjetničkih slika, mađioničar, animatori, žongleri,  ulični zabavljači, plesači i dječji zborovi samo su dio programa koji će se održati na Uskršnjem sajmu u Green Gold centru uz bogati dječji program za sebe te još bezbroj iznenađenja u kojima će uživati i mali i veliki.
Humanitarni karakter također će biti prisutan na sajmu, te ćemo u tom smislu prirediti raznovrsna događanja
.

Dođite i sami se uvjerite da će USKRŠNJI SAJAM u Green Gold centru biti najljepši proljetni sajam s tematikom Uskrsa kao zanimljiv spoj urbanog i ruralnog.

Zainteresirani za dodatne informacije, uvjete i prijave mogu se javiti na mailsajam@omnisart.com

Prijave za sudjelovanje traju do 19. ožujka 2012.

Veselimo se još jednom druženju sa vama, ovaj puta višednevnom.

 

Preuzeto sa: OMNISART portala

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s