LOST THEORY FESTIVAL POZIVA HRVATSKE TRGOVCE

LOST THEORY FESTIVAL POZIVA NA SURADNJU DOMAĆE TRGOVCE, UDRUGE, KREATIVCE, OBRTNIKE I OPG-a

This slideshow requires JavaScript.

Jedan od segmenata festivala je i podrška lokalnoj ekonomiji i malim obrtnicima

Lost Theory festival u organizaciji mladih individualaca iz Belgije i Hrvatske ove godine obilježava svoje drugo izdanje od 15. do 20. kolovoza u Deringaju pokraj Gračaca. Prošle godine prva ulaznica je kupljena u dalekom Japanu a festival je okupio oko 2000 mladih iz cijeloga svijeta, sveukupno 37 nacionalnosti! To je bilo pravo osvježenje za lokalne trgovce u Gračacu, gradu kojega je nakon domovinskog rata  razvitak zaobišao a većinsko stanovištvo čine stariji od 60 godina.

Osim glazbe i umjetničkog izražaja, festival ima naglasak na ekologiju i podršku lokalnoj ekonomiji pa kao takav je prošle godine imao prostor na kojemu su svoje proizvode predstavljali uglavnom pojedinci iz lokalne zajednice. Našli su se tu minimarket, sladoled, kokice, palačinke, voće i razna hladna pića, dok je jedan poseban dio, osim trgovine, bio i izložba nakita i raznih odjevnih predmeta.

I ove godine organizatori pozivaju trgovce, udruge koje se bave kreativnim radom, obrtnike, i obiteljsko poljoprivredna gospodarstva da se jave na mail adresu shops@losttheoryfestival.com, i potraže dodatne informacije kako sudjelovati na festivalu. Osim raznovrsne robe, mogu se prodavati i hrana i piće, a poželjni su biološki uzgojeni proizvodi  i namirnice spremane na zdrav način.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s