Uskršnji sajam u Green Gold centru & Natura Eko Etno

GREEN GOLD centar ove godine po prvi put organizira Uskršnji sajam koji će se održati od 4. do 7. travnja 2012. godine na +1 etaži sajamskog prostora Natura.

Prvi Uskršnji sajam u Green Gold Centru cjelodnevni je događaj koji će trajati četiri dana (od srijede do subote) te planira okupiti stotinjak izlagača s područja rukotvorina, obrtnika, umjetnika, hobista, gastronomske ponude ruralnih područja, osobito onih autohtonih i izvornih, starih obrta i zanata.

Ova uskršnja manifestacija kao cilj ima spojiti tradiciju i baštinu naše zemlje s modernim proizvodima unikatnih rukotvoraca i hobista s tematikom Uskrsa te napraviti jedan lijepi uvod u proljeće koje nam dolazi.

U četiri sajamska dana priredili smo bogat program našim posjetiteljima i izlagačima. Svakodnevne kreativne radionice za djecu i odrasle, modna revija, izložba umjetničkih slika, mađioničar, animatori, žongleri,  ulični zabavljači, plesači i dječji zborovi, lunapark, mala škola rolanja i tenisa samo su dio programa koji će se održati na Uskršnjem sajmu uz još bezbroj iznenađenja u kojima će uživati i mali i veliki.

Humanitarni karakter također će biti prisutan na sajmu, te ćemo u tom smislu prirediti raznovrsna događanja.

 

Pozivnica Traži se prijatelj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s