TRANSURFING USKORO U ZAGREBU

TRANSURFING USKORO U ZAGREBU

Iz Rusije u Zagreb uskoro dolazi Vadim Zeland, autor poznate serije knjiga Transurfing. Ljubitelji transurfinga, tehnike koja je mnogima olakšala ili čak promijenila život  imat će se prilike 14. i 15. travnja u Eurospskom domu susresti sa Zelandom.

Prvi dan gostovanja bit će rezerviran za predavanje o transurfingu koje će voditi sam utemeljitelj Škole za transurfing Vadim Zeland te trenerica iz Transurfing centra u Rusiji Evgenija Čerkašina.

Cilj seminara je upoznati publiku s idejom transurfinga. Predavanje je namijenjeno svima, bez obzira na godine ili znanje o transurfingu, onima koji ga već proučavaju  i žele proširiti znanje, postaviti pitanja utemeljitelju Transurfinga, ali i onima koji se tek susreću s tom tehnikom i žele naučiti kako je prakticirati.

Drugi dan bit će organizirana radionica pod nazivom Freiling, koju možemo opisati kao tehniku uspostavljanja boljih međuljudskih odnosa, tehniku šarmiranja koja se koristi kako bi se postigao što bolji uspjeh u svakodnevnoj komunikaciji.

Radionica je  namijenjena široj publici, a tehnika freilinga može se koristiti u različitim svakodnevnim situacijama. Pomaže nam popraviti odnose s roditeljia,  poslodavcima, partnerom, prijateljima, odnosno sve vrste međuljudskih odnosa.

Prijave za predavanje i radionicu primaju se do 10. travnja, a svi koji se prijave i uplate do 8. travnja čeka ih odličan popust.

Cijena predavanja iznosi 300 kuna, a radionice i predavnja 1400 kuna ukoliko se uplati do 8. travnja. Od 8. do 10 travnja cijeli paket iznosit će 1800 kuna.

Više o svemu možete vidjeti na stranici www.serenapro.hr ili se možete prijaviti na adresi serenapro@serenapro.hr

http://www.youtube.com/watch?v=xru-cZZJMMQ

http://www.youtube.com/watch?v=xh-ZTwoha9k&feature=relmfu


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s