7. Kreativna Događalica 12.05.2012 u Green Gold centru

Pozivamo vas na 7. Kreativnu događalicu koja će se 12.svibnja od 10-20 sati održati u prekrasnom prostoru Green Gold centra, Radnička cesta 52.

Tema ovog druženja je Tradicija, a zvijezda Događalice je Licitar –  šareno ukrašeni medeni kolač kojim se iskazuju naklonost i dobre želje još od srednjeg vijeka. 

Od 11-13 sati uz pomoć stručnog osoblja iz studija Licitar svladajte osnove ukrašavanja licitarskih srca – ispišite ime, dobru želju ili poruku i iznenadite sebi dragu osobu originalnim znakom pažnje. 

Od 16-18 sati uz pomoć Male Mare svladajte osnovne bodove tradicionalnog veza kojima možete napraviti brojne tradicionalne, ali i moderne kreacije – tradicionalni stolnjak, ukras na torbi ili pak sasvim originalnu zakrpu… izbor je vaš. 

Tijekom cijeloga dana, putem prezentacijske radionice Primavera idea u OmisAteljeu otkrit će vam tajne rada s polimernom glinom. Dođite, pogledajte i pitajte sve što ste ikada željeli znati o ovom zahvalnom materijalu.  

Po prvi puta, na Kreativnoj Događalici održat će se i izložba recikliranih radova, sudionika natječaja Reciklirajmo zajedno koji je održan povodom Dana planete Zemlje na portalu OmnisArt.  

 

Uz sve to, tu je i cjelodnevni sajam rukotvorina čija će bogata ponuda staviti osmijeh na svako lice! Dođite, naučite nešto novo, pronađite sitnicu za sebe ili sebi drage ljude i pritom se dobro zabavite.

Upad je, kao i uvijek, BESPLATAN! Baš kao i sudjelovanje na radionicama 🙂

FB događaj pogledajte ovdje.

organizator – Viva Kreativa

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s