Postanite donatori/medijski pokrovitelji!

AKTUALNO!!!

PARTNERI, SPONZORI I MEDIJSKI POKROVITELJI festivala

Molimo sve zainteresirane za suradnju, medijsku podršku, sponzoriranje ili doniranje projekta “FISTT ART FEST – Međunarodni festival kreativnosti i D.I.Y. kulture” da nam se jave u što kraćem roku kako bismo pravovremeno mogli dogovorili detalje suradnje, na obostrano zadovoljstvo!

Ovaj festival jedinstvena je manifestacija ove vrste u RH, ali i među ostalim zemljama u  regiji. Uz to, veliki sajam rukotvorina koji se održava u sklopu trodnevnog festivala kreativnosti i D.I.Y.kulture među prvim je inicijativama takve vrste u gradu Zagrebu, a 2013. slavimo i svoje 7. festivalsko izdanje. Danas, FISTT ART FEST predstavlja mjesto susreta različitih generacija, sa zajedničkom strašću za stvaranjem i ljubavi za umjetničkim izrazom, bez opterećivanja zadanom formom ili tehnikom.  

Nadamo se da ćete znati prepoznati marketinški potencijal koji ovaj projekt nosi te nam se pridružiti i pružiti podršku u izgradnji  jednog boljeg, šarenijeg i kreativnijeg svijeta!

………………………………………………………………………………………..

U pripremi i /ili provedbi je više projekata iz područja edukacije, regionalnog povezivanja i kulture i slobodnog vremena mladih.

U pripremi je i nova web stranica koja će sadržavati i iscrpnije detalje o projektima, pa Vas stoga molimo za strpljenje i razumijevanje.

Ukoliko ste zainteresirani za podupiranje nekog od naših projekata ili želite pružiti podršku radu Udruge, molimo vas kontaktirajte nas na:

fistt.hr@gmail.com

sa naznakom “donacije i sponzorstva”, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku!

Kod uplate donacije na žiro račun Udruge uplatu izvršavate na:

Raiffaisen bank,    2484008 1101625954

s time da pod svrhom doznake upišete vlastito ime i prezime i riječ donacija, dok pod pozivom na broj upisujete vaš JMBG.

Tako popunjenim virmanom možete izvršiti uplatu dobrovoljnog novčanog priloga Udruzi u svim poslovnicama banaka, FINE ili uredima Hrvatske pošte.

Zahvaljujemo na razumijevanju, potpori i pomoći!

Oglasi

One thought on “Postanite donatori/medijski pokrovitelji!

  1. Poštovani,

    mi smo udruga za promicanje hobby umjetnosti, zainteresirani smo za suradnju- izlaganje na festivalima, prodajne izložbe,radionice- bilo kakav vid promocije naših aktivnosti.

    Srdačan pozdrav,
    Amela
    Predsjednica udruge

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s