Radionice plesa i fitnessa na šipci od nedavno i u zagrebačkoj ReFormi!

Radionice plesa i fitnessa na šipci dva puta mjesečno, svaku drugu subotu vodi licencirana instruktorica plesa i fitnessa na šipci Ingrid Jerak, u Fitness centru Reforma u Zagrebu (Savska 120).

Radionice su prilagođene svima i polaznici su podijelljeni u 2 grupe: početničku i naprednu. Na 4 šipke možete naučiti sve osnove plesa na šipci i napredovati do najtežih elemenata akrobacije na šipci.

Treninzi se sastoje od aerobnog zagrijavanja na samom početku, obaveznog istezanja na kraju, učenja okreta i elemenata na šipci te povezivanja u koreografiju koja će se izvesti kao dio plesne produkcije Ingrid Jerak u HNK Zadar 2011.g.

Slijedeća radionica održžati će se 18.12.2010., a cijena je 80kn po osobi i ostalo je svega još par slobodnih mjesta, stoga ukoliko ste zainteresirani za ovakav oblik tjelovježbe i ovaj sve popularniji plesni stil, požurite sa prijavama!. Za sve info o terminu pojedinih grupa,a li i za ostale info. molimo vas kontaktirajte nas  na info@studio-i.hr ili na mob 091/891 6689

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s