PROJEKTI

 

– Trg 5 bunara, Zadar

  • 2.F.A.F. – 16. i 17.10. 2009. – Klub SC i terasa SC, Savska 25, Zagreb – vol.2  !
  • 1.F.A.F. – 10. i  11. 04. 2009. – Klub SC, Savska 25, Zagreb    F.A.F. Arhiva

  • KING SHANGO SOUNDSYSTEM

KING SHANGO SOUND BIO.

KS SOUND osnovan je 2004. godine na relaciji Pula-Zagreb od grupe glazbenih entuzijasta iz oba grada, članova Udruge koji djeluju kao dva produkcijska tima. Broj izvođača je varijabilan i ovisi o vrsti angažmana i željama organizatora događaja.

U projektu obično sudjeluju DJ-i, ton majstor i MC/vokalist ili više njih uz opciju četveročlane plesne skupine DANCEHALL DELIGHT , grupe afro – karipskih bubnjara ili drugih gostiju ovisno o potrebi.

KING SHANGO SOUNDSYSTEM (Pula-Zagreb, Hrvatska)

Produkcijski tim i DJ kolektiv osnovan 2004 na relaciji Zagreb – Pula, aktivni na domaćoj i regionalnoj sceni kao organizatori i/ili izvođači na preko 150 klupskih ili open air događanja i festivala (Seasplash, Soča Reggae Riversplash, Outlook, Future Nature, UWOG, Fistt Art Fest, Ideš Fest, Una Reggae Fest, Kreativni Nered, Media Mediterranea, Art & Music Festival…)

U 2010. godini izdali su preko 15 nezavisnih singlova domaće reggae produkcije i remiksa, dok početak 2011. donosi suradnju s londonskom pjevačicom Ms. Tenza, na ritmovima vlastite produkcije.

Glazbeni profil čini pretežno ROOTS i DANCEHALL REGGAE mix, SOCA (Soul Of Calypso), AFRO (zouk, decale, soukouss, kuduro), DUB, HIP-HOP i mashup remixi.

SOUNDCLOUD – http://www.soundcloud.com/king_shango_sound

YOUTUBE – http://www.youtube.com/user/theokingshango MYSPACE – http://www.myspace.com/king_shango_soundsystem

Promo mix 2010 download:

ROOTS REGGAE: http://www.mediafire.com/?1izwzm4mnjr

DANCEHALL SOCA: http://www.mediafire.com/?y2zjnzyjlyd

detaljnije…

  • FAR OUT  –  Chillum Far Out

Interes i ljubav i prema nešto drukčijem zvuku, poput CHILL, LOUNGE, AMBIENT TRANCE I WORLD/ETHNO glazbe prisutan je od samih početaka, a u 2010. godini zagrebački dio KING SHANGO sounda pokreće i novi projekt pod nazivom “Chillum – the FAR OUT sessions”, putem kojeg u sklopu redovitih mjesečnih partya u zagrebačkom klubu Masters, a zatim i na raznim festivalima nastupaju i ugošćuju dj i kolektive pripadajućih stilova. “Chillum – the FAR OUT sessions” – world music, lounge, chill, ambient trance i live jam sessioni zamišljeni su kao zvučna terapija za ljude koje u životu zanima i dubina i namijenjeni su putovanjima u daleke i egzotične krajeve ovog i drugih svjetova.”

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s