Stencil art radionica & DIY ručni uvez knjiga


Stencil art radionica

17.10./subota – 17 – 19h

Voditelj radionice je pulski tattoo umjetnik Aleksandar Mrkonja (Fetti) čije smo izvrsne stencil radove već imali priliku vidjeti na ovogodišnjem Clubture forumu u AKC Medika. Ovaj put polaznike ćemo upoznati s izradom stencila (šablona) za grafite koristeći se photoshopom za pripremu, i skalpelima kao alatom za izrezivanje generiranih oblika. Sudionici će kao podlogu moći koristiti najrazličitije materijale, a produkt radionca biti će jednostavne i komplicirane višebojne grafike.

Broj polaznika radionice ograničen je na max. 10 , a  interes za ovom radionicom je velik, pa svakako požurite ako ste zainteresirani za nju!

+           DIY radionica ručnog uveza knjiga

Imate li dragu knjigu koja vam se raspala jer ju je zub vremena nagrizao,ili neki super strip koji je zbog silnog posuđivanja ostao bez korica ? Možda samo želite naučiti tehniku koja nestaje, ili se praviti važni pred vašim internet prijateljima da znate nešto napraviti vlastitim rukama ? Udruga FISTT vas poziva na besplatnu radionicu Ručnog uveza knjige!

Na radionici ručnog uveza ovaj put kroz simbiozu sa stencil radionicom možete u isto popodne naučiti i kako ne samo napraviti već i ukrasiti svoju diy knjižicu, bilježnicu ili rokovnik i personalizirati je. Brzo, lako i zabavno, idealan poklon za prijatelje ili jednostavno, način da razveselite sebe!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s