POZIV – FISTT ART FEST *1

FISTT ART FEST *1

Udruga FISTT sa velikim zadovoljstvom poziva sve kreativce, zaljubljenike u „uradi sam –DIY“ kulturu, mlade i stare, umjetnike i one koji se tako osjećaju da nas posjete u Studentskom centru, gdje će se od 10. do 11. travnja u prostorijama Kluba SC održati prvi Festival neafirmiranih umjetnika i kreativnog stvaralaštva – FISTT art FEST. Više od 50 neafirmiranih umjetnika predstavit će se javnosti svojim performance-ima, izložbama ili radovima koje će biti moguće kupiti.

Posjetitelji će moći sudjelovati u raznim radionicama te se tako pobliže upoznati sa tehnikama u kojima izlagači festivala rade. Dvodnevni program je sinteza DIY (do it yourself) radionica, izložbe i projekcija umjetničkih radova neafirmiranih autora, performance-a, sajma rukotvorina i večernjih DJ/soundsystem setova – plesa i druženja za posjetitelje i izlagače.

detaljnije…

 

  • CAPOEIRA na F.A.F.-u

Škola capoeire regional Filhos de Bimba predstavit će se i za sve zainteresirane posjetitelje na FISTTart festivalu održati besplatnu radionicu capoeire.

Što je capoeira?

Capoeira je brazilska vještina koja kombinira borbu, ples, glazbu, filozofiju i tradiciju. Pozitivno utječe na držanje, energiju, koordinaciju, ravnotežu, kondiciju, snagu i samosvijest. Ne zasniva se isključivo na borbi, već je neodvojiva od ritma, neverbalnog dijaloga «boraca», razgovora i rituala. Ona je umijeće i filozofija, a ne samo sport.

detaljnije…

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s