Izlagači/sudionici – ART CONTAINER project

“ART CONTAINER”  projekt je nekolicine entuzijasta okupljenih pod imenom FISTT, čiji je cilj predstaviti slobodno, kreativno, kulturno i umjetničko izražavanje svih kreativaca koji svoj rad žele predstaviti široj javnosti, i  koji svoj interes pronađu u ovoj ideji.

FISTT-ova  web platforma A.C. sastojati će se od čitavog niza različitih podsekcija koje bi trebale obuhvatiti gotovo sve vidove umjetnosti i DIY kulture, od  radova tattoo artista, likovnjaka, kipara, sve do maštovitih torbica, nakita, tekstila i ostalih neobičnih i zanimljivih uradaka.

Predstaviti ćemo i neke nove, još nedovoljno afirmirane DJ-e i producente, vokaliste, plesne i kazališne skupine, performere, žonglere i cirkusante, pjesnike i pisce – sve vas koji stvarate čuda svaki dan, ali se ne usudite podijeliti sa svijetom čaroliju koju nosite u sebi ili jednostavno –  ne znate kako i gdje to učiniti.

Cilj je omogućiti svima vama da putem ove platforme predstavite sebe i svoj rad, uz mogućnost da pri tom ukoliko želite, zadržite svoju anonimnost i naglasak stavite na isključivo rad i koristite pseudonim. Izbor je potpuno vaš! 🙂

Pridruživanjem ARTcontainer  platformi postaješ dio mreže kreativaca različitih “backgrounda” i profila, iz Hrvatske, ali i inozemstva.

Primarni cilj AC-a je okupiti kvalitetne i perspektivne kreativce na jednom mjestu, omogućiti njihovo međusobno povezivanje, suradnju i podršku, potaknuti ih na kreiranje novih vlastitih ili zajedničkih projekata, te približiti njihovo djelovanje široj javnosti putem zanimljive i pregledne web platforme.

Svi vi koji ste zainteresirani za to da se i vaši radovi uvrste u web galeriju ovog site-a, ispunite ovaj ONLINE OBRAZAC.

Jedini preduvjet za participaciju u ART container projektu je članstvo u udruzi, a više o tome kako se pridružiti rastućoj FISTTovoj kreativnoj obitelji, pročitajte ovdje! 🙂

Veselimo se tvom javljanju i skorom druženju na nekoj od naših manifestacija!

Srdačan pozdrav!

FISTT

  • Kao članovi Udruge FISTT  pozvani ste da svoj rad promovirate i na zidu naše facebook stranice – http://www.facebook.com/FISTTngo, najavljujete svoje izložbe, aktivnosti, radionice itd.
  • Želite li i sami organizirati vlastitu radionicu putem koje bi drugima prenosili svoje znanje i vještine iz područja audio vizualne i handmade umjetnosti, rado ćemo pomoći logistički, savjetom, a po potrebi i sami zasukati rukave. Otvoreni smo za sve vaše prijedloge, ideje, projekte… slobodno se izrazite! Zbog toga smo i tu, kako bi nastojali u što većoj mjeri dobrim idejama udahnuti život i dali oblik. 🙂

********************************************

….uskoro kompletan popis! /soon more featured artists !

*************************************************

This slideshow requires JavaScript.

****************************


Oglasi

5 thoughts on “Izlagači/sudionici – ART CONTAINER project

  1. Bok, Zanima me ime jedne od autora (mislim da je bio ženski dvojac) a nemogu ih naći ovdje na popisu. Djevojke su izrađivale jako lijepe komade nakita, beđeve i meagnete od epoksitne smole, u koje je bilo uklopljeno većinom suho bilje, kao i z herbarija. svi botivi su bili biljni, cvjetni , lisnati. Pa ovim putem pitam sve gdje da ih nađem, i da li je moguće od njih naručiti proizvode. Hvala i pozdrav Norma

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s